Stránky

28. července 2016

ČERVENEC 2016

Ahoj! :) Červenec byl pro mě ve znamení odpočinku. Užívala jsem si toho, že mám najednou hodně času a nemusím dělat skoro nic- takže můžu ležet v posteli klidně až do jedenácti :D.


Tento rok jsme strávili týden v horách- v Beskydech. I když nám v prvních dnech hodně pršelo a teplota byla na dvacítce, vůbec mi to nevadilo. Špatně snáším horka a proto jsem byla ráda, že nejsem doma. Když jsme odjížděli, bylo třicet čtyři stupňů (minuta ticha za všechny, kteří bydlí na jižní Moravě :d).



Taky jsem byla na začátku července na Cinetube. Hrozně jsem se tam těšila, ale odcházela jsem se smíšenými pocity. O malých dětech na Cinetube jsem psala v článku DĚTI A YOUTUBE a lepší stránka této akce je natočená Klárkou ZDE (k těm záběrům s tou čokoládou- hodně jsem se z toho poučila :D). Byla to moje první "youtube akce" a jsem ráda, že jsem tam jela.


Velkou změnou je to, že jsem začala pravidelně běhat. Chci si najít nějakou pohybovou aktivitu, která by mě bavila, protože mé záliby se provozují vsedě (čtení, kreslení, hraní na hudební nástroje...blogování :D) a proto bych se měla začít hýbat. Mám takovou fajn trasu lesem, která má dva kilometry a nechodí tam lidi, to je plus. Vím, že si teď někdo, kdo jen tak uběhne ráno deset kilometrů říká, že je to málo. Ale nějak začít musím. Při běhu mi hrozně pomáhá aplikace Runtastic, měří mi čas, vzdálenost, průměrnou rychlost,... doufám že do konce prázdnin uvidím nějaké zlepšení :).

...se nemusím vůbec hnát za opálením! Dřív jsem byla hrozně nešťastná z toho, že jsem hrozně "bílá" a přes léto se nikdy neopálím jako ostatní. Celý léto jsem doslova proležela na slunci a používala jsem samoopalovací krémy. A teď si říkám, proč vlastně? :D Stejně jsem vždycky vypadala jako pomeranč. Teď se můžu dívat přes den na film bez myšlenek typu "omg, radši bych měla bejt venku, ať se opálím!"


Jako písničku měsíce bych rozhodně zmínila The arena od Lindsey Stirling z nového alba Brave Enough.

A taky mám nový mobil, takže po půl roce budu (konečně) aktivnější na instagramu- @monikazuzanakova 
Napište mi do komentáře i váš instagram, ráda stalkuju sleduju nové lidi :D. 

Můj červenec byl fajn, jaký byl váš? :)

8 komentářů:

  1. Lindey Stirling mám také ráda. Obdivuji její senzační práci na houslích. Jinak u mě byl červenec spíš pracovní a taky jsem vylepšovala svůj blog. Dokonalý bude ale až s novou šablonou, kterou už mám vybranou. Bude s tím ale ještě hodně práce. Budu ráda, když se podíváš na můj Instagram: https://www.instagram.com/markpotj/. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lindsey je prostě úžasná. Dívala jsem se, máš fakt super kocourka ♥

      Vymazat
  2. Já se přes léto také neopálím a po většinu léta jsem bílá jako stěna. Dřív mě to trápilo, a teď už ne.. :) Jsem happy a libuji si v tom :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nevím, proč mě to předtím tak štvalo... :D

      Vymazat
  3. Teda, obdivuji tě, že běháš. Já jakmile vyrazím běhat, tak po dvou minutách mám srdeční zástavu a jdu radši domů :D

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to celkem užívám :D I když je pravda, že ty dva kilometry jsou můj strop a víc bych už asi nezvládla.

      Vymazat
  4. My sme boli s rodinkou v Kežmarku ♥ A čo sa týka toho vstávanie o jedenástej - no, keďže som mala tento týždeň v robote neplánované voľno, skús hádať, do ktorej som spala, haha. (・ω・)

    ♡ * Freeman Face Masks * ♡

    OdpovědětVymazat
  5. je super, ze ses rozhodla behat. ja loni behala denne, ale letos jsem nebyla jeste ani jednou :( zavidim cestu lesem bez lidi, ja tu mam lidi vsude kolem a je to jeden z duvodu, proc se mi do behani nechce. dovolena na horach musela byt super, ja leto nesnasim takze pro me na horach idealni :) a opalena jsem nikdy nebyla :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za komentář! :)