Stránky

3. listopadu 2015

K A R M A





Lidi věří vlastně v cokoliv.
V Boha, na anděly, na mimozemšťany, na satana, na to, že přesně za týden nastane konec světa.... (týjo, kolikrát jsem to už slyšela :D)
A já věřím na karmu.
Není to nesmysl, je to celkem dost logický pravidlo.Znáte to.
Newton. Akce a reakce. Každý pohyb vyvolá něco dalšího.
A zdá se, že jsem díky tomu i tak nějak... šťastnější. Kvůli tomu, že stojím na svým místečku a hlídám si svoji karmu a dělám to, co mě baví, se tak nějak nezajímám "o ostatní". Lidi co jsou k ostatním hnusní, zlí a lezou mi na nervy. A pak říkám něco jako Kámo dívej se, teď je karma nějak brutálně ztrestá. 
Neříkám, že je to hned, ale dostaví se to určitě.
Vlastně od té doby, co si na to dávám tak nějak pozor, se mi nic hroznýho nestalo. Jsem spokojená jako nikdy a vlastně mi nic nechybí, když pominu takové nepotřebné malichernosti jako třeba ten super kabát, co jsem včera viděla... :--)
Závěr? Nedělejte si starosti kvůli někomu, kdo vám pije krev. Zůstaňte pozitivní^^. Dřív nebo později je stejně někdo dostane... a nemusí to být nutně karma. Nenechte se zbytečně vysávat.
Měla jsem karma náramek, ale v červené, někde jsem ho ztratila :-(. Blíží se Vánoce, takže už aspoň vím co chci^^

8 komentářů:

  1. Taky věřím na karmu, akorát se mi ještě nic dobrého nevrátilo :X :D Ten náramek se mi ale strašně líbí :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se teda vrací úplně všechno, tak moc, že to už prostě nemůže být náhoda! :D:)

      Vymazat
  2. Neříkám tomu přímo karma, ale něco podobného jsem do svého života zařadila taky a jsem šťastná. Najednou všechno dává smysl a všechno do sebe zapadá.)

    OdpovědětVymazat
  3. Neříkám tomu karma, ale v něco podobného věřím :) Karma tomu říkám jen když rovnou očekávám, že se něco danému člověku prostě musí vrátit :D taková už moje věštecká část :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mám pocit, že odkedy som si pripravila článok o karme tak na všetkých blogoch vidím napísané niečo na túto tému :D Asi mám jednoducho smolu a článok bude musieť počkať :(
    Áno karma je super vec :D Neviem, či na ňu verím, ale... Možno na ňu takmer verím :) Verím, že keď človek robí niečo zlé, tak sa mu to jednoducho vráti. A to je princíp karmi nie? Napísala si pekný článok - a s pointou čo u mňa nehrozí :D To kamarátka mala raz takú hlbokú chvíľu a povedala mi : "To my sme tá karma, Terez." Celkom dlho nad jej vetou rozmýšľam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karma je vlastně kdokoliv nebo cokoliv. Když někdo dělá zle, tak se někdo, nebo něco začne bránit. Třeba když někdo přechází silnici na červenou, tak ho může sejmout kamion :D Protože porušil nějaký pravidlo, který vytvořil nějakej člověk. Ostatní lidi ztrácí čas s dodržováním tohoto pravidla a on se jím tím vlastně vysmívá do obličeje. A najednou... je pryč. Karma funguje :D. Nevím co jsem tím původně chtěla říct, ale je to super příklad.
      Ou, promiň xd Klidně ho vydej :D Ráda si ho přečtu :)

      Vymazat

Děkuju za komentář! :)