Stránky

18. června 2016

VYBARVENÝ BĚH

Máme fotku s roztomilým  maskotem Smarty energy drinků :D

Bylo velkým překvapením, že se v našem malém "městečku" bude pořádat něco tak božího jako Vybarvený běh. Program byl celodenní a kromě běhu jsme se mohli zúčastnit i dalších zajímavých aktivit- zacvičit si s vícemistryní ČR ve sportovním aerobiku Hankou Kynychovou, poslechnout si, jak hraje ostravská kapela FiHa, Voxel nebo Petr Bende, být při odhalení 3D malby, vidět videomapping- na radniční věži- a světelnou show. Mezi další atrakce patřila výtvarná dílna pro děti, živé sochy, spousta stánků s jídlem a možnost půjčit si koloběžky :D.



Moje kamarádka z celýho dne točila vlog, takže můžete vidět epickej záběr jak více než tisíc lidí vyhodí barvy do vzduchu, jak se někomu zachytilo GoPro do balónků, jak jedeme na koloběžkách, Voxela, nebo mě, když jsem viděla snad nejpěknější šaty na světě :D A jo, tak divný vlasy normálně nemám, věřte mi. Ty práškový barvy se asi dají klidně používat i na dělání dredů :D

Samotný běh byl dobře zorganizovaný, na trati nás čekala různá stanoviště, jako pěkná nadílka barvy, "mlha", balónky nebo (ne)příjemná sprcha od pánů hasičů :D. Doprovodný program byl pestrý. Příští rok bych možná trochu víc zapracovala na propagaci, sice je fajn, že jsme se nikde netlačili, ale bylo divný, když na pódiu probíhal koncert a v obecenstvu nebyla ani půlka účastníků běhu.

Vybarvený běh se bude v Kroměříži (prý) opakovat, takže pokud jste ze Zlínskýho kraje a chcete si odnýst nějaký super zážitky, přijďte na nějaký další ročník :).

Běháte rádi? Účastnili jste se barevných běhů jako je třeba Color Run nebo Barvám neutečeš? :)



12 komentářů:

  1. Zatím jsem se žádného takového běhu nezúčastnila, ale ráda bych :)
    Ta fotka je skvělá! :)

    Ohněm políbená

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se takové akce hrozně ráda zúčastnila, ale bydlím v zapadákově, takže smůla :c :D Nemluvě o tom, že jsem bohužel jak porcelánová panenka a kvůli svému stavu bych ten běh ani nedokončila xD Ale musí to být skvělý zážitek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně- tohle je taky celkem takovej zapadákov. Proto mě úplně vyvedlo z míry, že se tu něco takovýho pořádalo :D No kvůli tomu, jak se všichni bavili, mi ani nepřišlo, že to bylo 4,5 km. Tipovala bych tak 3. Bylo to rychlý :D

      Vymazat
  3. Úžásný :O Voxel musel být fajn :) jediný takový běh nejblíž u nás, byl v Ostravě :) Nevím, nevím, jestli bych to uběhla no :D Ale věřím, že zážitek to musel být skvělý ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voxela jsem viděla poprvý v životě a musím říct, že je neskutečně v pohodě. A to jak umí hrát na kytaru? Hodně boží :D

      Vymazat
  4. color run je posledni dobou hodne oblibena akce, chodi na to snad polovila lidi, co znam :) tak je super, ze u vas poradali neco podobnyho. ja na tom jeste nebyla, desne nerada jsem zamatlana :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda bych šla, ale je to daleko :// jinak krásný článek♥

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem se téhle akce chtěla zůčastnit:) zůčastnila jsem se podobné ace, také s těmito barvami a bylo to též super :) Bezva člnek, hezké fotka a video !

    OdpovědětVymazat
  7. Nápad je to skvělý.. :-) Jen ta dálka.. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuju za komentář! :)